ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΑΝΝΑ ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗ

Ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με την ενόργανη γυμναστική, το χορό και την κολύμβηση. Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. Από το 1997 ασχολείται με τη μέθοδο Pilates, που την ενθουσίασε τόσο, ώστε δημιούργησε  το δικό της Studio το Σεπτέμβριο 2005 στην Καλαμαριά.

Η εκπαίδευσή της στη μέθοδο Pilates είναι πολύπλευρη. Έχει εκπαιδευτεί σε πολλά συστήματα (Body Control Pilates, Power Pilates, Stott Pilates, Balanced Body University). Δάσκαλοι και δασκάλες της ήταν οι Πολύζου Χριστίνα, ο Bob Liekens, η Ellie Herman, ο Alan Herdman, ο Rael Isacowitz, η Caren Clippinger, η θρυλική Lolita San Miquel – από τις μαθήτριες του ίδιου του Joseph Pilates τη δεκαετία του 1960 και σήμερα μία από τους Pilates Elders.

To 2007 ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στο σύστημα Gyrotonic® και ήταν η πρώτη που έφερε τη μέθοδο στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα είναι δασκάλα στο  Gyrotonic®, στο Gyrokinesis®, καθώς και στα ειδικά όργανα αυτής της μεθόδου Leg Extension Unit® και Jumping Stretching Board®. Έχει επίσης παρακολουθήσει σεμινάρια θεραπευτικής άσκησης με τα όργανα της μεθόδου Gyrotonic®. Eίναι εξουσιοδοτημένη Pre-trainer δασκάλων στο  Gyrotonic®  και στο Gyrokinesis®.    

Το Σεπτέμβριο του 2012 άνοιξε και το δεύτερο Studio στην Περαία Θεσσαλονίκης. 

Συνεχίζει να μελετά και να εμβαθύνει και στα δύο συστήματα, στο Pilates και στο GYROTONIC EXPANSION SYSTEM®. Όλη αυτή τη γνώση τη μεταφέρει σε νέους εκπαιδευτές διοργανώνοντας ειδικά σεμινάρια για δασκάλους Pilatesκαι Gyrotonic® - Gyrokinesis®. Σε αυτά τα σεμινάρια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομερή εκμάθηση των μεθόδων και στο εύρος των γνώσεων που πρέπει να έχουν οι δάσκαλοι της κίνησης και της άσκησης σήμερα.

Κύριο μέλημά της είναι η κατάρτιση των συνεργατών της μεταδίδοντάς τους τον τρόπο σκέψης και διδασκαλίας της, ούτως ώστε οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο στούντιο να είναι οι αρτιότερες δυνατές και του ίδιου υψηλού επιπέδου σε κάθε λεπτό λειτουργίας του.